Av. Mustafa Zafer, LL.M.

Zafer Hukuk Bürosu’nun kurucusu Av. Mustafa Zafer, 2017 yılından bu yana İstanbul Barosu’nun bir üyesi olup; bu tarihten beri yerli ve yabancı müvekkiller ile yerli ve çok uluslu şirketlere, özellikle Ticaret ve Şirketler Hukuku, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku, Sözleşme Hukuku, İş Hukuku, Tüketici Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Bilişim Hukuku, Kişisel Verilerin Korunması Hukuku alanlarında, Türkçe ve İngilizce hukuki danışmanlık ve dava takibi hizmeti vermektedir.

Mustafa Zafer, lise eğitimini Tekirdağ’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2017 yılında mezun olmuş ve İstanbul Barosu’na kaydolmuştur. 2020 Yılında da Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dalı, “Ekonomi Hukuku” yüksek lisans programını tamamlamıştır. Galatasaray Üniversitesi’ndeki yüksek lisans eğitiminde bitirme projesini Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku alanında “Türk Hukukunda Markanın Sulandırmaya Karşı Korunması” konusunda yazmıştır.

Mustafa Zafer, Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarında avukat, kıdemli avukat ve ortak avukat olarak hizmet verdikten sonra 2021 yılında Zafer Hukuk Bürosu’nu kurmuştur.